Deň otvorených dverí na vrábeľskom gymnáziu

Dvere nášho gymnázia sa 23. 11. otvorili pre všetkých ôsmakov a deviatakov, ktorí sa rozhodli prijať naše pozvanie na Deň otvorených dverí.

Dozvedeli sa dôležité informácie o tom, že v budúcom školskom roku otvárame dva študijné odbory a môžu študovať na štvorročnom gymnáziu s posilneným vyučovaním angličtiny alebo na bilingválnom slovensko-ruskom, o prijímacích pohovoroch, o tom aké výsledky škola dosahuje v súťažiach a olympiádach, aké podujatia organizujeme pre našich žiakov.

Okrem toho boli pre nich pripravené zaujímavé aktivity, prostredníctvom ktorých sme im predstavili jednotlivé predmety. A tak si návštevníci mohli prezrieť výstavu o vede a technike, pochutiť si na zdravej strave, porozmýšľať nad chemickými pokusmi, ochutnať z ruskej kuchyne, prejsť si výstavu o spisovateľovi F. M. Dostojevskom, navštíviť Mníchov a Októberfest, pozrieť si v anglickom jazyku divadielko „Guy Fawkes a sprisahanie“, nakuknúť do jedného z najlepších študentských časopisov na Slovensku – do Ťaháku a kto chcel, mohol si aj zašportovať.

Vo všetkých aktivitách sme využili poznatky našich žiakov z vyučovacích hodín a uplatnili sme myšlienku, že škola má byť nielen miestom získavania nových vedomostí, ale aj miestom na rozvíjanie nápadov, kreativity a talentu mladých ľudí.

Veríme, že náš DOD sa návštevníkom páčil a že sme viacerých presvedčili o tom, že sme školou, ktorá ich kvalitne pripraví do budúcnosti.

Galéria k článku
Galéria k článku

Gymnázium vo Vrábľoch
Školská ul. 1232/26
952 80 Vráble

Riaditeľka gymnázia:
PaedDr. Eliška Matušková
matuskova@gymvrable.sk
037 / 783 21 30

Sekretariát:
sekretariat@gymvrable.sk
037 / 783 21 29

viac informácií